APK Nijkerk? Kom langs bij ME Autoservice!

Welkom bij ME Autoservice! Heeft u een oproep voor de APK autokeuring ontvangen? Het is belangrijk dat u deze herinnering niet negeert. Het zou namelijk erg jammer zijn als u niet meer met uw auto de weg op mag. Weet u niet bij welke garage u het beste langs kunt gaan voor een APK? Als u in de gemeente Nijkerk woont, kunt u bij ons terecht! Dus maak snel een APK-afspraak bij ME Autoservice. Onze monteurs helpen u graag verder.

ME Autoservice richt zich op allerlei soorten voertuigen

Twijfelt u misschien of u wel met uw voertuig bij onze garage terecht kan? Heeft u bijvoorbeeld een camper of misschien zelfs een oldtimer? Onze Keurmeesters hebben ervaring met het uitvoeren van een a.p.k. op allerlei soorten voertuigen. Ook wat betreft onderhoud weten wij wat we doen. Bij ME Autoservice is uw auto in goede handen. Wij zijn een erkend RDW bedrijf, dit betekend vakkundig en betrouwbaar.. Of u nu een diesel, benzine, LPG, hybride, elektrische of een bedrijfswagen heeft.

Bij de APK in Nijkerk nog behoefte aan onderhoud? Geen probleem!

Is er bij deze autokeuring op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie nog behoefte aan ander onderhoud? Of moet er misschien iets gerepareerd worden? Ook dit kunnen onze monteurs voor u regelen. Misschien heeft uw wagen een nieuwe distributieriem nodig of is het weer tijd voor winterbanden. Of moet de airco van uw auto worden gecontroleerd? Met alle werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Uw auto wordt bij ons professioneel en objectief nagekeken tijdens de APK en vervolgens met u besproken. Dus tot snel bij ME Autoservice, APK Nijkerk!

Dus, woont of werkt u in Nijkerk of omstreken? Maak dan snel een afspraak!

Heeft u nog vragen over APK Nijkerk of wat anders rond de RDW-autokeuring? Bel ons op 033-2465680 of stuur een email naar info@meautoservice.nl. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link! Ons team staat klaar voor uw APK keuring in Nijkerk.

WAT IS EEN ALGEMENE APK KEURING?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De algemene periodieke keuring is de Nederlandse implementatie van de in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

APK Nijkerk